Tuesday, August 23, 2011

Jom join bloglist AIDILFITRI BEN ASHAARI

ASSALAMUALAIKUM RAKAN2..SAHABAT MAYA:)




jom tukar link korang ngan aku.

pape hal...chill..klik banner @ SINI 

JOM...BLOGWALKING SAMBIL TUKAR LINK
:) TQ SENYUM SOKMO

50 comments:

  1. weeeee!

    saya berminat nak tukar link!
    hehehehe


    salam kenai kikiki =)

    http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  2. thanks :)
    saya dah masukkan awak dlm bloglist saya :)
    follow u...

    ReplyDelete
  3. saya berminat :)
    dah letak awk dlm bloglist saya ^^

    http://afiqadayana.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  4. SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN AWAK!!!

    Url anda sudah dimasukkan dalam bloglist aidilfitri saya..tQ yer sebab berminat nak tukar link..

    http://informations-the.blogspot.com/2011/08/betol-betol-hangat-jom-join-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. saya memang dah masukkan awk dlm bloglist raya sy..so jgn lupa masukkan sy jugak ek..:)

    ReplyDelete
  6. dah masukkan awak dlm bloglist :) thanks sbb sudi tukar link

    ReplyDelete
  7. jom !! sy pon berminat nak tukar2 link ngan awk ^^ dah letak link awk dalam bloglist sy :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  8. yeahh..jom tukar...sy dah letak blog awk dalam my bloglist:)


    Kronologi Ferdaus

    ReplyDelete
  9. okk..tuko link ngn sini...
    dah masuk dalam bloglist jugak

    http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  10. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

    hye kawan. :)
    http://ezzaalias.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    THE BLOGLIST DONE ! THANK YOU. :)

    ReplyDelete
  11. anda dala bloglist sy :)
    folo sini jgk :)

    ReplyDelete
  12. Okay sy juga, sy akan masukkan link anda secepat mungkin, sila singgah dan komen mana2 entri lain yg berkenan, kita rapatkan lagi silaturrahim yg akan terjalin...slmt hari raya.

    ReplyDelete
  13. SAYA BERMINAT TUKAR LINK DENGAN AWAKK :)

    Sila bagi jawapan di sini ya:
    http://kakkoii-me.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  14. baiklah.jOm kita exchange link kat blOglist yer :)
    i put ur link dalam bloglist aidilfitri :D

    ReplyDelete
  15. weee
    oredi follow+ add dlm bloglist! =]

    ReplyDelete
  16. saya berminat tukar link dan dah masuk kan dalam senarai bloglist...dan dah follow... :)

    http://eddydce.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  17. SAYA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK

    http://anarahman22.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  18. jom jom tukar link :)
    shiema dah masukkan nama awak :D
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  19. Okay.. jom tukar.. saya dah masukkan link blog awak dalam bloglist saya..
    be frend k.. huhu

    zulfattah.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. ohyeah done! check bloglist sy!
    slm kenalan~~

    ReplyDelete
  21. tq datang.. sudah letak link anda ye

    ReplyDelete
  22. awk dlm bloglist farah :) ..
    ya, kiter tukar link ;)
    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  23. kamu dah ada dalam blog list aidilfitri saya..

    ReplyDelete
  24. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

    http://zeehan-solace.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    jemput raya kat sini... :)

    ReplyDelete
  25. salam mama dah masukkn link dlm bloglist mama...
    thanks yer...:)

    ReplyDelete
  26. jom tukar link
    jal minat r ngan blog ni...
    http://riz-jal.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  27. genk dah senaraikan awak dlm bloglist

    ReplyDelete
  28. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  29. Terima kasih sebab sudi request untuk tukar2 link dengan saya.

    Saya dah masukkan awak dalam bloglist AIDILFITRI saye ye. Terima kasih. Salam ukhuwah salam Aidilfitri

    ReplyDelete
  30. saya dah follow dan masukkan dalam list saya...
    sori lmbat respond..xonline malam tadi

    http://www.linazlina.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    thanks

    ReplyDelete
  31. saya berminat :)
    dah letak awk dlm bloglist saya ^^

    http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  32. FYA BERSETUJU :)
    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  33. hye!!

    LuN@ pun setuju nak tukar link dgn awak ^^_
    dan dah masukkan link blog ini
    kedlm bloglist Aidilfitri di
    http:/kisahkami83.blogspot.com ^^_

    ReplyDelete
  34. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK :)

    http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  35. Mama dah masukkan awak dalam bloglist raya mama..
    Dah masukkan mama blom?
    Ni link mama: http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  36. ok tq..follow dan masukkan dlm bloglist saya. selamat hari raya maaf zahir batin

    http://irrahady.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  37. SAYA JUGA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK...DAH FOLLOW AWAK BALIK...THANKS

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/08/aidilfitri-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  38. Salam.

    saya dah masukkan anda dalam bloglist aidilfitri :) thankz sudi tukar2 link.

    http://hqfizulhqkim.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  39. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK..

    http://eiz1004.upprofits.com/

    ReplyDelete
  40. MASUK DLM LIST DAH..TUKA JUGAK YE..;)

    ReplyDelete
  41. dah masukkan awk dlm bloglist sy..blh dtg jenguk..dah masukkan bloglist sy?

    ReplyDelete
  42. blog korang dah ada dalam list.....
    http://www.dezamancottage.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  43. nama awak saya dah masukkan di bloglist :) sila pergi check dengan kadar yang segera , takut saya tak letak lagi :) btw, jangan main tipuu naa ;D sila letak kita dekat bloglist awak jugakk . hee ~
    semoga exchange links kali ini kita dapat jadi kawan :D
    http://mynamealia.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete